DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

Alimentació compulsiva

Una dieta és un canvi temporal d’hàbits alimentaris, si no hi ha continuïtat, sovint els efectes son efímers.Quantes dietes has provat? Han estat acompanyades de culpabilitat o frustració?


alimentacio
Considerem important aconseguir un canvi més profund, reconèixer i modificar els mals hàbits i introduir-ne de nous.
La laserpuntura està considerada una modalitat avançada dins de la tradicional medicina xinesa, reconeguda i utilitzada arreu del món. Pot contribuir i millorar els desequilibris hormonals, així com altres trastorns del organisme. El nostre cos disposa de diferents glàndules productores d’ hormones.
L’ hipotàlem, situat al centre del cervell, regula i controla diferents funcions vitals de l’organisme: la temperatura corporal, els cicles de la son, la gana, la sensació de sacietat, la fam i la set, etc.

Amb el mètode de laserpuntura de Tabac Stop Center s’estimulen uns punts reflexes del cos i la creació d’endorfines, generant efectes favorables en les persones ansioses amb sobrealimentació.
T’ajudem a equilibrar el teu pes i el teu benestar perquè amb aquesta tècnica es rebaixa l’ansietat que fa menjar compulsivament, regulant la gana y la conducta alimentaria inadequada.

La tècnica de laserpuntura per els trastorns alimentaris consta de quatre sessions . Cada sessió és única i personalitzada, de 90 minuts de durada , 40 d’ells d’aplicació del làser . Es recomana una sessió setmanal durant quatre setmanes seguides.

1 sessió (90 min). 70€


Guanyi salut, autoestima i una vida saludable!