DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

¿Que és el coaching?
El coaching es un procés per ajudar a aconseguir els objectius que et proposis, a descobrir-los, a trobar les teves pròpies limitacions i respostes, i a potenciar les teves capacitats.

 

El Coach personal és qui t’acompanya en el recorregut que va des de identificar la teva situació actual fins aconseguir la teva situació ideal.

 

Es un espai creatiu, de desenvolupament, d’aprenentatge, i de confidencialitat signada. Què vols aprendre? Què desitges canviar?

coaching

¿Per a què fer coachig?

Vols millorar la teva seguretat, confiança i autoestima?
Vols revisar la teva gestió del temps?
Et costa treure el carnet de conduir?
Vols recuperar els teus propis recursos?
Vols trobar les eines que t’ajudin en les teves relacions, de parella, laborals, etc?
Tens objectius i no saps per on començar? O no saps què vols?

 

El coaching pot ser útil a nivell personal y professional, per millorar les relacions, la comunicació, desenvolupar habilitats, en la família, amb la parella, l’esport, etc.

A traves de les converses te’n adonaràs del teu mecanisme, de les teves creences, judicis i el que jo faré serà emmirallar-te, per tal que tu et reconeguis i a partir d’aquest espai de consciència puguis prendre les decisions, i fer canvis a favor del teu potencial.

La figura tradicional del coach està vinculada al esport, és l’entrenador. Les fonts originals del coach venen de la filosofia, dels clàssics: Sòcrates, Plató i Aristòtil, on la filosofia es considerava un coneixement per a la vida, i allà es va desenvolupar l’art en les converses, els diàlegs i com a mètode per a prendre consciència.

Resumin el coach personal és un acompanyant que t’ajuda a generar els teus propis recursos, a prendre decisions i que aconsegueixis els teus propòsits.

La duració d’aquest procés, estarà vinculada al teu compromís, als avenços i a les sessions concertades.
La primera sessió és gratuïta. Duració 60 min. Les següents 30€