DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

Deixar de fumar: Avui es un bon dia per deixar de fumar

La laserpuntura és la estimulació en uns determinats punts del cos que estableix l’ acupuntura. Està considerada una modalitat avançada dins de la medicina tradicional xinesa.
S'utilitza un petit làser de llum infraroja que emet un raig concentrat d'energia de baixa intensitat que actua com a regulador, s'aplica al braç, al canell, la cara i l’orella.

fumar

La nicotina és una droga estimulant i alhora relaxant. En dosis baixes activa el nivell de neurotransmissors com la dopamina i la norepinefrina, tal com actuen les amfetamines i la cocaïna. En dosis altes la nicotina és relaxant, augmentant de forma artificial els nivells d'altres neurotransmissors com les endorfines i provocant sensació de benestar. No obstant això, aproximadament vint minuts després de consumir el cigarret, el nivell decau i crea la necessitat d'encendre un altre cigarret, generant la dependència i l'addicció.
És important saber que una cigarreta conté a més de tabac, additius i substàncies químiques amb una finalitat principal: augmentar l'addicció a la nicotina.

fumar

Amb l'acupuntura làser per deixar de fumar s'activa de forma natural la creació d'endorfines en el cos, eliminant d'aquesta manera les molèsties de la síndrome d'abstinència. Regula i equilibra el nostre organisme, produeix un efecte relaxant, redueix l'estrès i l'ansietat, i actua sobre el desig i les ganes de fumar.
És un mètode segur, eficaç, indolor, natural i compatible amb altres tècniques.

fumar

-Truca’ns. Tindràs un assessorament gratuït per telèfon. Comentarem el teu cas, proporcionant informació, atendrem qualsevol pregunta i aclarirem els dubte que puguis tenir.
- Dues sessions d’una hora i mitja de durada en dies consecutius, inclouen 40 minuts d'aplicació làser. En el 87% de casos el fumador deixa de fumar immediatament.
- Es recomana una tercera sessió de reforç al cap d'una o dues setmanes.
- Podràs comptar amb el seguiment telefònic i per correu.
2 sessions consecutives (90min cadascuna) 190 €
1 sessió (90 min) 70 €

fumar