DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

Noticias

DIARI DE GIRONA online 1/6/2015

montse Avui és un bon dia per deixar de fumarMontserrat Pujol ajuda a les persones, a deixar de fumar amb la Laserpuntura, i a perdre les pors, també la por a deixar el tabac.
Ver en www.diaridegirona.cat

LUC NICON A LA CONTRA , LA VANGUARDIA 19/5/2015

la contra Luc Nikon
Ver.
Luc Nicon investigador pedagogo,  experto en comportamiento y comunicación, creador de la técnica TIPI. Este proceso es muy eficiente para la regulación emocional,  para resolver miedos, fobias, ansiedad, irritabilidad, bloqueos, y cualquier malestar que conlleve sufrimiento emocional.
Ver en la Vanguardia (sólo subscriptores)

ENTREVISTA A DOLORS CASSASES, exfumadora des de Juliol 2011

 

Enrevista a Dolors Casasses. Ex-fumadora-1
Ver.
L’experiència de la Dolors és, com totes,única, però ens és úti l per veure  que, si es vol, ara és possible alliberar-se del tabac sense necessitat de patir ni engreixar-se.
Primavera 2012: Fa vuit mesos que no encén una cigarreta, i en fumava de 15 a 20 al dia. A vegades li vénen records dels antics hàbits. No és el primer intent, però està contenta i convençuda que aquesta vegada és la definitiva.
Descargar archivo

DEIXAR DE FUMAR AMB LASERPUNTURA: ELS CLIENTS

 

ARTICLE CLIENTS primavera 2013
Ver.
Aquestes persones han abandonat l’addició al tabac amb el mètode de Laserpuntura de TABAC STOP Center. Són un petit reflex de l’eficàcia i els resultats del mètode..
Descargar archivo