DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

Estrès i ansietat

estres

Estrès o distrès. Per a què ens serveixen?


L’estrès forma part de la vida quotidiana , és la resposta del nostre organisme a esdeveniments o canvis en el nostre entorn i té un paper primordial en la supervivència de l’ésser humà . L’organisme comença a segregar adrenalina i s’activa ràpidament en les situacions que són, o interpretem de perill . És l’anomena’t estrès bo , és el que ens manté alerta i en condicions per afrontar reptes .


Un cop ha passat el risc , el cos busca novament l’equilibri segregant neurotransmissors com les endorfines i restablint els mecanismes de defensa.


Quan les tensions i pressions són massa o contínues, i la capacitat de resistència és baixa, es produeix un desajust denominat distrès o estrès dolent , on l’organisme redueix la seva adaptació generant alteracions i trastorns progressius a nivell físic, psicològic i social.


Habitualment fem servir la paraula estrès per referir-nos al estrès dolent.


Hi ha situacions de distrès es converteixen en cròniques o són excessives per als recursos de què disposem en el moment: amenaces permanents d’incertesa laboral, pressions socials, perdudes afectives o problemes familiars. Si l’única opció que reconeixem conscient o inconscientment és aguantar i suportar , amb el temps apareixen les alteracions emocionals que modifican la forma de relació amb l’entorn i generant cansament, insomni, ansietat i altres símptomes que poden derivar en malalties.Làserpuntura aplicada a l’estrès.


Amb el mètode de làserpuntura a través de l’estimulació d’uns determinats punts de l’organisme , es regula l’equilibri hormonal i s’afavoreix la producció natural i estable d’endorfines . Ajuda a la recuperació de la sensació de benestar, relaxació i tranquil·litat, i millora l’actitud per afrontar les situacions adverses.


En la mateixa sessió ensenyem tècniques de respiració , relaxació i control mental . Uns senzills exercicis per disposar d’eines personals que milloren els recursos propis i fan sentir calma per afrontar els contratemps que puguin sorgir.

Es valorarà la possibilitat de combinació amb la tècnica TIPI, tècnica d’identificació sensorial de pors inconscients.


La tècnica de làserpuntura contra l’estrès consta de quatre sessions . Cadascuna d’elles és única i personalitzada, de 90 minuts de durada , 40 d’ells d’aplicació del làser . Es recomana una sessió setmanal durant quatre setmanes .


Redueix el nivell d’estrès, aprèn nous hàbits i millora la teva qualitat de vida!


1 sessió (90 min) 70 €