DIRECCIÓN

c/ Oriol Martorell Codina, 18, 3r,3ª
GIRONA

TIPI Tècnica d’identificació sensorial de les pors inconscients.

LogoTipi web

El TIPI és un procés per a la regulació emocional, és molt eficient per resoldre les pors, les fòbies, l’ansietat, el PTSD, la irritabilitat, els bloquejos i qualsevol malestar que comporti sofriment emocional.
Va ser desenvolupat a França per Luc Nicon, un investigador, pedagog i expert en el comportament i la comunicació.
Tots nosaltres tenim aquesta habilitat natural d'autoregular les nostres emocions. Després d'un accident de cotxe o un trencament d'una relació, és probable que visquem una invasió d'emocions. Pot semblar que mai s’han d’acabar. No obstant això, les emocions es resolen per si soles, de forma natural, i un bon dia ens trobem conduint ja sense cap por o bojament enamorats d'una altra persona.
En algunes circumstàncies aquesta habilitat natural d'autoregulació pot estar bloquejada. El nostre cos emmagatzema la memòria de les sensacions viscudes que ens condueixen al moment precís, que es converteixen en sensacions com sufocació, acceleració del pols cardíac, nus a l'estómac, etc.
Quan vivim una dificultat emocional, aquestes sensacions instantàniament tornen a aflorar. La tècnica TIPI consisteix en reviure conscientment aquestes sensacions permet integrar els bloquejos emocionals i dissoldre'ls.
Un patró indesitjat es desactiva quan l'esdeveniment que el va crear és reviscut a través de les sensacions físiques sense la interferència de la ment. És a través d'aquestes sensacions físiques i no d'anàlisis intel·lectuals que amb el TIPI busquem, trobem i revivim l'arrel de la por o patró de comportament. I és posant l'atenció sobre aquestes sensacions físiques, com estan, com canvien, i es regulen de manera natural.
Un dels avantatges d'aquesta tècnica és la seva utilitat per resoldre traumes de llarga durada i patrons emocionals sense necessitat de reactivar emocionalment el pacient.
Les sessions de TIPI rarament necessiten més de 30 minuts per aconseguir una completa i permanent resolució de la dificultat emocional.
Actualment, la tècnica TIPI és àmpliament usada per infermers, psicòlegs, psiquiatres i terapeutes a França, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa, els Estats Units, Romania, Espanya, l’Índia...
TIPI és una tècnica que ha canviat la manera de resoldre les dificultats emocionals en el món.

LogoTipi web

• Si tens pors, por de la foscor, de l'aigua, del buit, de les altures, de la velocitat, de conduir, d'agafar el metro, l'avió, el tren, el vaixell, por d'anar en ascensor, de sentir-te atrapat, de la multitud o de sortir de casa, por dels gossos, de les rates, dels ratolins, de les serps, de les aranyes, dels insectes.

• Si et sents bloquejat o sents que perds les teves capacitats davant d'algunes situacions com parlar en públic, si tens por escènica, exàmens, algunes trobades incòmodes o alguna confrontació esportiva...
• Si tens emocions o comportaments inadaptats, no adequats a algunes situacions.
• Si tens pànic, por de morir o de descontrolar-te. Si tens moments d'angoixa davant situacions que semblen normals.
• Si t'enfades fàcilment per res i te’n penedeixes cinc minuts més tard, si et sents irritable al mínim contratemps, si et poses violent.

• Si no tens ganes de viure, si et sents sense energia, sense projecte, si sents que res no et fa il·lusió ni et satisfà.

Tota mena de pors que invaliden la teva capacitat de gaudir plenament.
En tots aquests casos, pots utilitzar TIPI per desactivar el teu malestar emocional, definitivament.

LogoTipi web

L'objectiu d'una sessió individual és que experimentis una total i permanent resolució de la dificultat que hagis seleccionat.
Hi ha una condició "indispensable" per fer una sessió: has de ser capaç de recordar clarament un moment de la teva "vida real" que sigui representatiu de la dificultat emocional que tu vols resoldre.
- Curar l'impacte d'un trauma
- Eliminar emocions desagradables o patrons de comportament
- Eliminar bloquejos emocionals per així incrementar la satisfacció amb un mateix i amb els altres
- Millorar les relacions íntimes i professionals

Per què serveix TIPI?
Eficiència,
resolució d'una dificultat específica, el procés pot durar 45 minuts, sovint menys temps. Els resultats són permanents i provats.

Respecte:
- Profund respecte al procés individual de la persona.
- És un desenvolupament natural que té en compte la teva biologia i la integritat emocional.
- Sense traumes emocionals durant la sessió.

Com és una sessió?
La sessió es desenvolupa en tres etapes:
- Un assessorament gratuït per telèfon: l'especialista t’explicarà com preparar-te per a la sessió i atendrà qualsevol pregunta o dubte que puguis tenir. 15 minuts.
- La veritable sessió TIPI. 30 minuts màxim
- Una sessió de seguiment. 45 minuts

L'especialista i el client s'asseuran l’un davant de l'altre, l'especialista guiarà el client per poder "reviure" la situació i l’ajudarà a connectar amb la seva memòria sensorial perquè el cos sigui capaç de regular el "bloqueig emocional".

El client estarà al 100% conscient durant tota la sessió.
No hi ha detalls privats o història personal que s’hagi de compartir durant el procés.
Un avantatge d'aquesta tècnica és l’habilitat a resoldre patrons emocionals no desitjats i traumes perllongats en el temps, sense reactivar emocionalment el client.

1 sessió 50€